Corona virussen er over os.

Derfor er alle gudstjenester og andre arrangementer er foreløbigt aflyst.

Hold øje med kalenderen for at se, hvornår der sker ændringer på denne front.

I mellemtiden er der ikke lukket hos Gud.
Du kan stadig bruge kirken.

Gudstjenester på

Danmarks Radio

Der er morgenandagt hver morgen fra mandag til lørdag kl. 8.05 på P2. Derudover transmitteres der gudstjeneste fra Københavns Domkirke d. 22/3 og d. 29/3 kl. 10, ligeledes på P2.

Planlagte kirkelige handlinger

1) DÅB OG VIELSER
For så vidt det ikke er muligt at aflyse, kan dåb og vielser afholdes med max 10 deltagere inkl. kirkebetjening, men uden præst. Sørg for at alle står med god afstand gennem hele  ceremonien og tag i det hele taget de forholdsregler i allerede har for øje.

2) BISÆTTELSER
Her ser det straks lidt anderledes ud. Her er det størrelsen på kirken eller kapellet der afgør, hvor mange mennesker der kan deltage. Kravet er at der max må være 1 person pr. 4 kvadratmeter i kirkeskibet.

3) KONFIRMATIONER
Alle konfirmationer skubbes til efter Pinse! Sognepræst Malene Guassora vender hurtigst muligt tilbage med nye datoer, når situationen er mere afklaret.

Sjælesorg? Se her.

Sognepræst Malene Guassora kan stadig kontaktes på tlf. 46 19 01 09 i dagtimerne.

Kirkekontoret har lukket for personlig henvendelse.

I over 2000 år har Bibelens tekster talt til mennesker i nød - trøstet og bragt fornyet håb og livsmod. Også nu, hvor store dele af Danmark er lukket ned, og mange er sendt hjem fra job og skole.

Her får du 10 bibelvers fra Bibelen 2020 til trøst og håb i en svær tid.

I mellemtiden opfordrer vi til at bruge denne stille tid til at huske på hinanden. Kender du nogen, der sidder alene hjemme, og som ville opmuntres med et enkelt telefon opkald - så gør det. Husk de gamle, syge og sårbare! Måske har de brug for hjælp til indkøb, kontakt til lægen eller andet.

Bed for dem, og hold jer i kontakt med dem gennem de elektroniske hjælpemidler.

HUSK: Vi passer på hinanden, DERFOR holder kirkerne lukket!

Vi glæder os til at se jer, når Danmark åbner igen.