Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sangaften & foredrag

FEB
09

Sangaften & foredrag


Dato Torsdag d. 9. februar 2023, kl. 19:00
Sted Gadstrup Kirke, Dyssegårdsvej 30D, 4621 Gadstrup
Medvirkende
Klimaforfatter og ingeniør Anders Holst Bodin
Pris
Gratis
Sangaften & foredrag

Klimaforedrag og sangaften

Kom til et spændende foredrag med Anders Holst Bodin under titlen: Håb i klimakrisens tidsalder torsdag den 9. februar kl. 19.00 - 21.00 i Gadstrup Sognehus, Slotsbakken 7. 4621 Gadstrup. Alle er velkomne og det er gratis at deltage.

 

Anders Holst Bodin er en meget efterspurgt foredragsholder og forfatter med en klar agenda: At komme et spadestik dybere i forståelsen af klimakrisen og inspirere til løsninger, som er mere end overfladisk symptombehandling. Han er ingeniør og ph.d. i fysik og bæredygtig energiteknologi med forskningserfaring fra DTU & Stanford University’s partikelaccelerator SLAC i USA.

 

Anders Holst Bodin er også forfatter til bogen Klimakrisens Rødder, som af bibliotekernes lektør blev betegnet som “Den bedste bog jeg har læst om klimakrisen. Et fremragende og suverænt formidlet mix af videnskab, filosofi og et løsningsorienteret bud på håndteringen af klimakrisen.”

 

I 2020 stiftede Anders Klimaakademiet sammen med tænketanken CONCITO for at udbrede kompetencer til klimahandling gennem foredrag, workshops og kurser.

 

Som en del af klimaarrangementet holder vi også sangaften. Vi synger klimasange samt vinterens sange og salmer. Organist Jacob Juul Keller spiller til.